Saptamana in familie. Saptamana fara televizor!

Marti, 12 aprilie 2011, Comunitatea noastra a fost invitata sa participe in cadrul proiectului "Saptamana in familie. Saptamana fara televizor", initiat de Biblioteca Judeteana Tulcea.
Organizatia noastra a fost reprezentata de domnul Andrian Ampleev, presedinte al CRL Tulcea si viceprimar al municipiului Tulcea si doamna Natalia Neumann, vicepresedinte al CRL Tulcea si seful Centrului Cultural Multietnic Tulcea.
In prezentarea sa, domnul Andrian Ampleev in calitate de viceprimar a prezentat copiilor participanti oportunitatile create de Primaria Municipiului Tulcea in scopul petrecerii timpului liber intr-un mod sanatos. Si aici amintim de noile locuri de joaca ce vor fi create in municipiu, bazinul de inot, terenuri de sport, incurajand astfel tinerii sa aloce mai mult timp sportului, in detrimentul televizorului, calculatorului.
Pentru a le dezvolta copiilor dragostea fata de lectura, doamna profesoara Natalia Neumann le-a citit si tradus copiilor o poveste autentica ruseasca.
Activitatea a fost benefica atat din punct de vedere al modului de prezentare al doamnei profesor, cat si prin caracterul antrenant al implicarii copiilor la discutii cu privire la: caracterizarea personajului principal, al cuvintelor nou insusite de elevi, a moralei desprinse din basmul citit.
La eveniment au participat si o parte din copiii care studiaza limba rusa materna in municipiul Tulcea, care au recitat si conversat in limba rusa.
Multumim Asociatiei Zibo Help pentru invitatia de a ne alatura proiectului si bucuria participarii la un astfel de eveniment reusit!