Flori pentru independenta, victorie, unitate

Reprezentantii CRL Tulcea au adus astazi omagiu celor care au adus victorie Coaliției Națiunilor Unite în cel de la doilea război mondial, prin depuneri de coroane de flori la mornintele eroilor sovietici din cadrul Cimitirului Eroilor din Tulcea.
Evenimentul, devenit deja un obicei local, cat si mai ales o mandrie a CRL Tulcea, s-a bucurat de o participare numeroasa, la ceremonialul depunerilor de coroane de flori raspunzand invitatiei elevii tulceni ce studiaza limba rusa materna in unitatile scolare din municipiul Tulcea cat si profesorii coordonatori ai acestora, viceprimarii municipiului Tulcea, dl. George Blejan si dl. Andrian Ampleev, cat si un oaspete din partea Asociatiei Memorial Bucuresti, dna. Olivia Tinca, secretar general.
Si pentru ca 9 mai nu este doar dedicata Zilei Victoriei, ci si Zilei Independentei de Stat a Romaniei si Zilei Europei, tpt in aceasta zi a fost organizat un ceremonial militar si religios la Monumentul Independentei din Tulcea, la care au participat si reprezentantii comunitatilor etnice din Tulcea, care au depus o coroana de flori in memoria tuturor acelor eroi care s-au sacrificat pentru libertatea zilei de azi.
Multumim tuturor copiilor, tinerilor si membrilor CRL Tulcea pentru respectul oferit acestei zile speciale. Depinde doar de noi cum ne scriem istoria si, mai ales, cum ne-o pretuim!