Am avut spectacol. Sa vina urmatorul!

Centrul Cultural Multietnic a inregistrat un spectacol "victorios" in data de 7 mai 2010, eveniment organizat cu ocazia sarbatoririi a 65 de ani de la Ziua Victoriei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Au urcat pe scena copii, tineri si adulti, fiecare cu un rol bine definit, de la recitatori la dansatori, de la interpreti ai unor texte literare la interpreti de muzica traditionala ruseasca.
Ceea ce a oferit o victorie evenimentului organizat nu tine neaparat de organizare sau de fonduri. Spectacolul dedicat Zilei Victoriei a fost deosebit datorita celor care si-au deschis sufletul in cadrul acestui eveniment, si, pentru, o ora, au trait si simtit profund ruseste.
Multumim celor care traiesc amintindu-si ca sunt rusi, celor care ni se alatura in astfel de evenimente pentru ca simt in sufletul lor ca sunt rusi si, nu in ultimul rand, va multumim, dragi tulceni rusi - lipoveni pentru ca va invatati copiii cine sunteti si ce radacini aveti.
Nu uitati: luna aceasta mai avem un spectacol. E vorba de spectacolul cazacilor moskoviti din data de 18 mai. Mai multe detalii cititi in articolul de mai jos.
Va asteptam!

Avem imagini de la Ziua Victoriei, in galerie! Vizitati-ne!